5 кроків до здорового харчування в офісі


За шаленим ритмом життя ми інколи не встигаємо харчуватись так, як би нам цього хотілось.

Ми часто забуваємо, що від нашого раціону залежить і продуктивність та якість роботи, на якій ми працюємо. Про це пише 24 канал з посиланням на Cosmopolitan.

1. Будьте простіші

Не вигадуйте надто складних страв, приготування яких займає багато часу вранці. Приготуйте все краще з вечора (наприклад, зробіть більшу кількість їжі на вечерю) і потім упакуйте все в пластиковий контейнер.

2. Збираючи їжу на обід, починайте з основної страви

Виділіть основне блюдо, наприклад, сендвіч з цільнозерновим хлібом, і додавайте інші продукти в залежності від калорійності і ваших уподобань.

3. Додавайте овочі і фрукти

Фрукти їж як перекушування між сніданком і обідом, а овочі наріжте на салат як додаток до основної страви: вони додадуть раціону клітковини, яка посприяє нормальному травленню.

4. Не забувайте про здорові снеки

На відміну від колег, які завжди приносять і підгодовують вас шоколадом і печивом, візьміть на роботу сухофрукти, горіхи, очищене насіння, цільнозернові галети, авокадо або сушені водорості.

5. Пийте воду

Це чи ненайважливіша порада у вашому харчуванні в офісі. Якщо ви відчуваєте голод, випийте склянку води, можливо, це просто обездводнення, а не голод. Поставте на робочому столі пляшку води – і ви не помітите, як вона спорожніє до кінця робочої зміни.