55 прикарпатців претендують на участь в програмі “Українська ініціатива”


28 жовтня 2013 року в приміщенні Івано-Франківського інституту менеджменту Тернопільського національного економічного університету відбувся конкурсний відбір, з числа управлінських кадрів, для проходження перепідготовки за програмою “Українська ініціатива” для сфери підприємництва.

Програма “УКРАЇНСЬКА ІНІЦІАТИВА” – це один з найбільш значних проектів національного масштабу у сфері перепідготовки, з числа управлінських кадрів, для сфери підприємництва, що підтримується Президентом і Урядом України.

Випускники Програми отримають кваліфікацію за фахом “Економіка і підприємництво” або “Менеджмент” та можливість безкоштовного стажування зі спеціальності у країнах Європи.

Всього у конкурсному відборі взяли участь 55 претендентів Івано-Франківщини, які за підсумками вступного випробовування зможуть розпочати навчання у 2014 році за кошти державного бюджету.

Відповідальним за реалізацію Програми в Україні є Міжвідомчий центр з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.