Ремонт вулиці Кармелюка затримується


Ремонт вулиці Кармелюка затримується. Підрядники виявили нові технічні проблеми стану зовнішніх інженерних комунікацій, що пролягають вздовж вулиці.

 В процесі будівництва фекальної каналізації вони розрили шар землі до рівня підземних мереж. В ході розкопок виявили певні несправності в системі дощового водовідведення. Зокрема, значних пошкодженнь зазнало під’єднання до колектора. У зв’язку із суттєвим зношенням, інформує Вежа

Проект відновлення вулиці Кармелюка розробляв Науково-дослідний інститут, зазначають в комунальному Департаменті. Його фахівці вже оцінили маштаби даної проблеми. Кажуть вартість додаткових робіт сягатиме максимум 20-ти тисяч гривень. Аналогічні роботи щодо заміни трубопроводів тривають не більше двох тижнів. Однак ремонт вулиці Кармелюка затримався на значно довший термін. Призупинено і відновлення сусідньої вулиці Ленкавського.

В мерії готові компенсувати вартість додаткових робіт. Головне , кажуть в профільному Департаменті , встигнути відремонтувати дорогу до початку зими.