Керуюча автостанції у Долині разом з сином побили пасажира-семінариста


А все через те, що зробив зауваження за образливе відношення до пенсіонера, якому відмовили у видачі пільгового квитка за пенсійним посвідченням.

Про це в спільноті Долина LIVE розповів 19-літній долинянин Віктор Костів, інформує кореспондент Бліц-Інфо. За словами прикарпатця, інцидент трапився 9 вересня, близько 14-ї години. Хлопець розповідає, що мав поїхати автобусом з Долини до Львова, де навчається на другому курсі Духовної семінарії. 

"Та на автостанції на мене було вчинено напад посадовою особою - керуючою АС Романюк Марією Іванівною та її сином зі своїм сином Сашою. Як результат - мене пограбували та побили, що зафіксовано судово-медичною експертизою. Все це відбувалось в приміщені автостанції на очах пасажирів, що очікували на свої маршрути. Я опинився на лікарняному ліжку. Порушена кримінальна справа", - підкреслює Костів.

На думку семінариста, конфлікт трапився, бо він зробив зауваження на відмову надати пільговий квиток пенсіонеру.

Як розповів журналісту Бліц-Інфо Віктор Костів, через побої він тиждень провів у лікарні. Лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки та численні синці на тілі і руках.

У прес-службі Нацполіції кореспонденту Бліц-Інфо повідомили, що за фактом побиття відкрито кримінальне провадження за частиною 1, статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Відомості про справу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі слідство триває.