Франківців кличуть на конкурс малих грантів щодо підтримки молодіжних екологічних ініціатив


Активну молодь та ініціативні групи запрошуються до участі у Конкурсі міні-грантів «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку» для втілення ідей та ініціатив, які спрямовані на захист довкілля на локальному рівні та сприяють сталому розвитку громади.

Про це інформує прес-служба Івано-Франківського МВК.

Організатор конкурсу - Екоцентр та Дніпропетровське відділення НЕЦУ при підтримки німецької громадської організації «DRA e.V.» – здійснить фінансову та менторську допомогу у реалізації ідей:

– які вирішують актуальні екологічні проблеми на рівні громади і мають довготривалий ефект;
– спрямовані на розвиток громадської регіональної екологічної активності в таких сферах як екологічна освіта, енергетика, боротьба зі зміною клімату та охорона природних ресурсів;
– подані від команд, вік учасників/учасниць яких від 18 до 35 років.
Аплікаційна форма та форма Бюджету проекту знаходяться за посиланням (https://drive.google.com/open?id=0B28WDMM1RlkPRjR0N0huNGh1a3c).
Аплікаційна форма, Бюджет проекту та усі додатки мають бути надіслані в електронному вигляді на адресу act@ecocenter.org.ua не пізніше 23:59 15 серпня 2016 року з позначкою в темі «Еко-ідея з назва населеного пункту».
Розмір гранту – гривневий еквівалент до 1000 €.
Результати відбору будуть оприлюднені щонайпізніше 24 серпня 2016 року.
Максимальний термін реалізації проектів – 4 місяці. Проекти можуть стартувати з 1 вересня 2016 року, але мають бути завершені не пізніше 25 грудня 2016 р.