Черговий гральний заклад закрили на Прикарпатті


Гра поза правилами. Черговий гральний заклад закрили на Прикарпатті. На цей раз правоохоронці натрапили на слід незаконних послуг, що надавалися у середмісті Калуша.

Припинили нелегальну діяльність поліцейські разом з інспекторами з питань благоустрою Калуської міськради. Навідавшись до приміщення, правоохоронці виявили кількох відвідувачів закладу та адміністратора. У гральній залі зафіксували 16 моніторів та 10 системних блоків, під’єднаних до інтернет-мережі. Наразі заклад опечатано. Поліція уже готує клопотання до суду щодо проведення обшуку та вилучення комп’ютерної техніки. Також встановлюється особа організатора нелегального бізнесу.

Також у Калуші поліція спільно з громадськістю викрила крадія номерних автомобільних знаків. До крадіжки зловмисник підходив “творчо”. Залишав номер свого телефону і пропонував власникам винагороду за їх повернення. Підозрюваним виявився 36-річний тимчасовий мешканець Долини. Раніше неодноразово був судимий за крадіжки, грабежі та збут наркотиків. Наразі його підозрюють у викраденні щонайменше 5-ти номерних знаків. Злодій “заробляв” уночі, викрадаючи номерні знаки в основному з автомобілів з іноземною реєстрацією. Повернути крадене пропонував за винагороду у розмірі від 500 до 800 гривень.

Справу щодо викрадання номерних знаків уже скеровано до суду, кажуть у поліції. Наразі підозрюваний перебуває під домашнім арештом.