Дует з Франківська розповіли про участь в шоу «Голос. Діти» і про свою нову пісню


Нещодавно в ефірі проекту «Голос. Діти-4» хлопчачий дует з Івано-Франківська просто підкорив серця глядачів. Денис Довірак та Святослав Стеф’юк, або ж дует «Налиснички» розповідають про те, як їм живеться після славнозвісного тріумфу у вокальному телепроекті.

Хлопці згадують, як одного разу поїхали до Києва на конкурс і вже на зворотній дорозі розговорилися. Так почалася їхня творча дружба. Адже, незважаючи на те, що і Святослав, і Денис займаються в одного викладача, досі вони були малознайомі.

Про назву дуету Денис Довірак каже: «В моїй школі назва «Налиснички» усім сподобалася, її вважають незвичною, неординарною. Через таку назву з нас не сміються, навпаки, кажуть, що вона креативна, гарно придумана і такої більше ніде нема».

А Святослав Стеф’юк зізнається, що ставлення однокласників та й друзів трохи змінилося, відколи дует показали в ефірах «Голос. Діти»: «З нами почали більше спілкуватися, розпитують про наступні ефіри, але те, що буде на шоу далі, поки що – таємниця».

Хлопці жартують: фанатів, які б впізнавали учасників дуету на вулиці, ще не було, але кажуть, що публічність – не та мета, з якою вони йшли на конкурс.

«Наш викладач, Ірина Батюк, одразу нам порадила: відкладати усі емоції. Ми працюємо в команді, і це головне. Багато хто думає, що в дуеті співати легко, але насправді це значно складніше, ніж сольне виконання, бо є дві людини, дві різні думки на ті самі речі», – каже Святослав.

А Денис додає: «Ми – меломани, але при виборі пісні іноді сперечаємося. Тому все обговорюємо і вже потім, спільно, вирішуємо, яку пісню для виконання обрати».

Зараз хлопці готують нову пісню і дуже хочуть, аби якомога більше людей її почуло. Цікаво те, що слова пісні частково написав Святослав, а от автором музики є Денис. 

Для Святослава написання власної пісні – це перша спроба, а Денис уже є автором пісні «Я чекаю досі твого листа», з якою виступав на «Дитячому Євробаченні» у 2016 році спільно з вокалісткою Наталею Садовою.