Двоє коломиян знайшли під будинком пакет з гранатами


До Коломийського відділу поліції звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те, що він із знайомим знайшов підозрілий пакет у якому, на його думку, знаходилися гранати.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що того дня двоє мешканців Коломиї, біля входу до під’їзду в будинок, в чагарниках помітили поліетиленовий пакет, який видався їм підозрілим.

Довго не думаючи, чоловіки взяли пакунок у квартиру, щоб подивитися, що всередині. Розв’язавши пакет, помітили пристрої, схожі на ручні гранати. Про свою знахідку вони одразу ж повідомили у відділ поліції. Знайдене правоохоронці вилучили та направили на проведення експертизи.

Поліція звертається до громадян, щоб у разі виявлення підозрілих предметів (упаковки, коробки, валізи, сумки тощо), у жодному разі не підходили до них на близьку відстань, не намагалися відкрити пакет із цікавості, що там знаходиться і, по можливості, обгородили місце небезпечної знахідки та негайно повідомили в поліцію.\ Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області