Едуард Приступа презентував у Івано-Франківську збірник дитячих пісень «Віршолюбики»


В п’ятницю, 21 червня у студії телерадіокомпанії «Вежа» відбулась презентація нового збірника дитячих пісень «Віршолюбики».

З журналістами зустрівся основний ініціатор створення платівки, відомий український музикант, лідер гурту «НеДіля» та колишній учасник групи «ТНМКонго» - Едуард «Діля» Приступа.

До збірки увійшло спеціально записаних 26 пісень відомими українськими виконавцями. Композиції заспівали гурти «НеДіля», «Kozak System», «От вінта», «Mad Heads», «The ВЙО», «Ді. Ор.», «Астарта», співачки Росава, Тоня Матвієнко та інші.

Цей запис став логічним продовженням літературного проекту «Музичні Віршолюбики», який відбувся восени минулого року і в якому Діля теж взяв участь. Платівка буде поширюватися у дитячих садочках та школах, а зібрані від продажу кошти підуть на реалізацію доброчинних програм.

Для присутніх журналістів та спеціально запрошених дітей Діля виконав кілька пісень під акустичну гітару. Також виконавець презентував 11-ти хвилинний фільм, про те як створювалась збірка.

Як зізнався музикант: «Мені дуже приємно виступати для дітей. Вважаю, що це найщиріша аудиторія, яка не стримує своїх емоцій і є максимально відкрита. Коли ми записували з різними гуртами ці композиції в студії, я просив у них максимум віддатись справі. Прохав не вживати в процесі роботи якихось побутових лайливих слів. Адже навіть сам процес створення платівки мав нести тільки позитив».