Екс-заступниця голови облради припустила, чому її позбавили повноважень


Сьогодні, 1 квітня вже екс-заступниця голови обласної ради Ольга Галабала провела прес-конференцію.

Як відомо, вчора, 31 березня на сесійному засіданні 52 депутати облради проголосували за звільнення Ольги Галабали з посади заступника голови. Депутати, що ініціювали дострокове позбавлення повноважень закинули "волівці" нетактовні зауваження щодо депутатського корпусу та деструктив у роботі

Після оголошення результатів таємного голосуваня "ВОЛЯ" заявила, що йде в опозицію, а потім взагалі покинула сесійну залу

А сьогодні Ольга Галабала розповіла про своє бачення причин її усунення та підбила підсумки фракції за час роботи в облраді, інформує кореспондент Бліц-ІнфоЗа її словами, однією з причин був тиск з її боку щодо впровадження системи ProZorro. 

Окрім того, Галабала заявила, що ще однією причиною її звільнення став розподіл екологічних коштів. За словами "волівки", "було запропоновано систему відкатів, яка складає від 10 до 50-60%". Втім, Галабала не повідомила, якою була відповідь на таку пропозицію та чому вона не звернулась з цього приводу до правоохоронних органів.

Наостанок "волівка" додала, що вчорашні поді відбулися за підтримки всіх фракцій. Хоча ініціатором було БПП «Солідарність».

Хто ж претендує на її кабінет у сірих тонах депутатка відповісти не змогла. Тільки зазначила, що про можливі кандидатури читала в інтернеті.

До теми: Стало відомо, хто займе посаду заступника голови облради замість Галабали