Фестиваль культур, презентації та футбол: Що цікавого цього тижня у Франківську?


Презентації, виставки, концерти або ж тренінги. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондент Бліц-Інфо зібрав найцікавіші події цього тижня - з 18 до 24 вересня.

Тож, у понеділок, 18 вересня о 15.00 годині в Івано-Франківську, вул. Г. Хоткевича 55/1 відбудеться презентація продовження гостросюжетного мультфільму «Воїни лісу-2».

Напередодні відзначення свята Покрови, автори мультфільму «Воїни лісу-2» розкажуть історію про те, як сотник УПА Андрій «Крук», аби врятувати свою кохану від радянських злочинців-окупантів, разом зі своїми вірними побратимами, протистоятиме віроломному генералові Кобі (Сталіну). Боротьба буде нелегкою та тривалою, адже диктатору на допомогу прийде нечиста сила...

Результат пошуку зображень за запитом

Цього ж дня о 21:39 в Антикварні " ШпиндеL' ", Південний Бульвар 21 відбудеться презентація роману "Евора" Віталія Портникова.

У віторок, 19 вересня о 10.30 в ПНУ,  Шевченка 57, відбудеться презентація щорічного аналітичного дослідження "Українська призма: Зовнішня політика" в Івано-Франківську.

Які оцінки заробили українські дипломати? Чи покращилися бали, порівняно з минулим роком? Співпраця з якими країнами та регіонами заслужили більше уваги від МЗС, Верховної Ради та Адміністрації Президента? А про кого вже традиційно забули? За якими тематичними напрямами в зовнішній політиці можна святкувати перемогу? А де – суцільні поразки? Експерти проаналізували майже півсотні напрямів діяльності української дипломатії та поставили об’єктивні бали

Івано-Франківськ. Українська призма: зовнішня політика

Цього ж дня о 19.00 год. у дворику Шевченко Три, Шевченка 3 відбудеться тренінг: Як заявити про свій проект: інструменти, методи, поради.

Відділ комунікації платформи "Тепле Місто" на реальних прикладах розкаже і покаже: - як спланувати та провести промокампанію для вашого проекту з мінімальними затратами; - як налагодити співпрацю з ЗМІ; - як написати якісний прес-реліз про вашу подію. Від нас - практичні бонуси від команди (список контактів ЗМІ, приклад през-релізу, перелік корисних ресурсів для створення контенту та багато іншого). Від вас - добрий настрій та бажання вчитися. Вхід вільний.

Як заявити про свій проект: інструменти, методи, поради

На завершення дня о 20.00 ггод. на  заводі "Промприлад", Сахарова 23 стартує Рок-Завод: KARNA на Промприладі.

Let’s rock, Promprylad! Вже добрий десяток років музиканти, які репетирують у приміщеннях заводу Промприлад у Франківську, називають це місце “рок-завод”. Прийшов час, щоб ця назва набула нового сенсу. Тому 19 вересня завод зазвучить на повну гучність – на Промприладі зіграє KARNA! На розігріві: RED EYED HYENA, BINGO та nug. Ціна: 30 грн

Рок-Завод: KARNA на Промприладі

У середу, 20 вересня о 9.30 в ІФНТУНГ, Карпатська 15 відбудеться відкриття пам'ятного знаку загиблим студентам - воїнам АТО

Відкриття та освячення пам'ятного знаку загиблим студентам ІФНТУНГ- воїнам АТО: Андрію Прошаку і Тарасу Зозулі. Місце події: сквер між головним корпусом та бібліотекою.

Відкриття пам'ятного знаку загиблим студентам - воїнам АТО

А вже о 18.00 год на стадіоні "РУХ", вул.Чорновола 128 розпочнеться "Галицьке дербі", матч 1/16 фіналу кубка України між "Прикарпаттям" і "Карпатами".

Ціна: 20-30 грн

Футбол

Ранок четверга, 21 вересня можна провести в ІФНТУНГ, Карпатська 15. Там о 9.00 год. розпочнеться фестиваль культур Global Village.

Фестиваль Культур, де ти зможеш познайомитись з іноземними культурами, не виїжджаючи з Івано-Франківська, зустрітись з новими цікавими людьми, удосконалити свої знання іноземної мови та добавити в скарбничку ще одну, дізнатись про нові країни та просто класно провести час! На тебе чекає море емоцій, колоритна програма за участі місцевих знаменитостей, цікаве спілкування та незабутні враження. Це твій шанс дізнатись щось нове,яке могло тебе цікавити все життя. Не пропусти свій шанс! Місце - дворик 0 корпусу. Ціна: безкоштовно

Global Village

Цього ж дня о 18. 00 год. в Книгарні "Є", Незалежності 31 відбудеться презентація книжки Анастасії Левкової «Старшокласниця. Першокурсниця"

Оповідачка роману – дівчина 14-18 років, школярка в маленькому українському містечку, а потім студентка київського вишу, – веде щоденник про своє повсякдення. У цьому віці відбувається стільки всього: кохання й «сотворення кумирів», перипетії взаємин із друзями та вчителями, розчарування – передусім у собі, але, врешті-решт, прийняття себе та інших такими, як вони є. Це час, коли обираєш професію, що визначатиме вектор твого життя; коли починаєш розуміти, в якій країні живеш, і усвідомлюєш себе її громадянкою... Тільки все це відбувається не зараз – Ліля переживала це на початку нашого століття, коли ще не було соцмереж, а мобільні телефони та комп’ютери вважали розкішшю. Вхід вільний

<img alt="Презентація книжки Анастасії Левкової «Старшокласниця. Першокурсниця" "="" data-cke-saved-src="http://nevdoma.com/assets/59b694d3f2e48a608f3a4193.jpg" src="http://nevdoma.com/assets/59b694d3f2e48a608f3a4193.jpg" style="height: 820px; width: 580px;">

А о 19.00 год Urban Space 100, Грушевського 19 відбудеться презентація книги Марка Лівіна "Рікі та дороги"

«Рікі та дороги» – історія про чотирнадцятилітнього Матвія, хлопчика із синдромом Асперґера. Матвій може існувати тільки за власними правилами, до яких іншим потрібно призвичаюватися. Поставленого діагнозу у книзі немає, адже деякі стадії аутизму в Україні дуже часто не діагностуються і ці діти живуть серед нас, як звичайні. Але з поведінки та відчуттів головного героя це зрозуміло. Ця книга адресована тим, хто зіткнувся з інакшістю своїх дітей, людям, які хочуть розібратися зі своїми страхами, яким треба повірити у те, що життя існує навіть після найфатальніших помилок, і воно насправді досить звичайне у побуті, але в десятки разів сильніше у бажанні жити та спокутувати. Ціна: безкоштовно

Марк Лівін

Також о 19.00 год в ресторані "Zosina Wola", Дудаєва 10 розпочнеться творчий вечір Олексія Мочанова

Олексій Мочанов – відомий український суспільний діяч, кар’єра якого містить епізоди з автоспорту, журналістики, роботи на телебаченні, а також волонтерську діяльність. Авторський музичний проект Олексія Мочанова під назвою “Акустичні Люди” - це результат багатого життєвого досвіду, що знайшов втілення у піснях, які вже стали улюбленими серед українських радіослухачів.

Творчий вечір Олексія Мочанова

В суботу, 23 вересня о 16.00 год. можна відвідати Фортечну галерея "Бастіон", пров.Фортечний 1 де відбудеться відкриття виставки живопису Миколи Малика "Miasto"

На виставці експонуватимуться 2 колекції живопису. Перша називається "miasto" (з польської місто), це фрагменти будинків старого міста Станіславова. Відвідувачі зможуть побачити будинки, краси яких іноді не помічали. Інша колекція "абстракна реальність" - абстракції предметів повсякденного вжитку, адаптовані поглядом автора.

Виставка живопису Миколи Малика

В неділю, 24 вересня о 9.00 год. на Вічевому майдані стартує Frankivsk Half Marathon'17

Дистанція 10 км – чудовий вибір для любителів бігу, а підкорення дистанції в 5км надихнуть початківця рухатись в спорті далі. Для досвідчених бігунів передбачена дистанція в 21км. Також можна обрати дистанцію в 2 км для сімейного або для благодійного забігів! Бажаєте пробігти разом з друзями, або робочим колективом? Тоді естафета і корпоративний забіг саме для вас. На дітей віком до 14 років чекають 3 безкоштовні забіги в різних вікових категоріях, щоб допомогти кожній дитині змалку полюбити спорт!

Frankivsk Half Marathon'17

А о 10 год. на стадіоні "Гірка", Дучимінської 12, розпочнеться виставка собак.

5-та осіння сертифікатна ( САС ) виставка собак всіх порід

Виставка собак