Франківців запрошують до Берліну дослідити потенціал заводу «Промприлад»


Команда MetaLab запрошує франківців зацікавлених у розвитку міського середовища подавати заявку на участь у воркшопі «take industrial, think cultural / Промприлад, як це працює?», що проходитиме удвох містах — Берліні та Івано-Франківську.

Що це: Воркшоп «take industrial, think cultural / Промприлад, як це працює?» в рамках фестивалю «Сеанс міського сканування».

Мета: Розповісти, яке значення для міської культури має завод «Промприлад» та в чому потенціал для його розвитку, визначити значущість заводу для міста і для суспільства.

Хто може взяти участь: підприємці, виробники, дизайнери, архітектори, урбаністи, науковці, краєзнавці, активісти Івано-Франківська, зацікавлені в розвитку міського середовища.

Що потрібно для участі: володіння англійською мовою, біометричний паспорт/діюча шенген-віза, бажання долучитися до розвитку міста.

Коли і де: 9-16 липня візит до Берліну; 12-20 серпня воркшоп у Івано-Франківську.

Вартість: участь у воркшопі безплатна, витрати на поїздку в Німеччину покриваються повністю.

Організація: німецько-український проект реалізовується за підтримки EVZ Stiftung в рамках проекту MeetUp. Організатори — платформа «Тепле Місто» (Івано-Франківськ) та MitOst (Berlin, Germany).

Подавайте заявку за посиланням: https://goo.gl/iR4X9W.