Франківська мерія оголосила конкурс на найгіршу маршрутку


Івано-Франківська мерія оголосила конкурс на найгіршу маршрутку. До уваги береться якість надання послуг, кажуть в профільному управлінні. Це – санітарний стан автобуса, поведінка водія та дотримання графіків руху громадського транспорту. Для перевірки створено спеціальну рейдову групу. З переможцем конкурсу керівництво УТІЗу попрощається.

Відповідно до моніторингу профільного управління перевізники регулярно нехтують умовами договору. Серед постійних порушників – 46-ий та 47-ий маршрути. А нещодавно водій 26-го висадив школяра з автобуса. За що поплатився місцем роботи, пише ТРК Вежа.

Про неякісне надання послуг з перевезення в громадському транспорті пасажири скаржаться в мерію. Зокрема їх турбує зовнішній вигляд маршрутки. Відтак чиновники зобов’язали перевізників принаймні «причепурити» автобуси.

Конкурс від УТІЗу триватиме до кінця тижня. У профільному управлінні закликають долучатися до акції і мешканців. Фотофакти та відеоматеріали надсилати. А от рейди будуть систематичними, додають комунальники.