Хакери Anonymous стверджують, що зламали всю пошту українського МЗС і виклали переписку у вільний доступ


Хакери з групи Anonymous стверджують, що здійснили злам українського провайдера EuroTraceTelcom, завдяки чому отримали доступ до листів, розташованих на домені українського МЗС mfa.gov.ua.

Хакери пишуть, що багато листів стосуються голови Нафтогазу України Бакуліна та його стосунків з ФСБ, про українських міністрів, парламент, стосунки з ОАЕ та азербайджанськими нафтовими групами, пересилками військових вантажів та багато чого іншого, передає TheWatcher

Щоб переконати в правдивості викладеної інформації, хакери виклали два десятки скріншотів. Щоб подивитись в повний розмір – клікніть на зображення:
Anonymous стверджують, що зламали всю пошту українського МЗС і виклали переписку у вільний доступ

Хакери пропонують ознайомитись з повним архівом – 250 мб. Лінк розміщено в блозі. Правда, будьте обреженими, при завантаженні архіву вам можуть запропонувати додатково встановити якісь плагіни для вашого браузера – це можуть бути як віруси, так і програмне забезпечення для слідкування за вами.

Підпис в блозі завершується словами «Sche ne vmerla Ukraina!». Ймовірно, злам відбувся не без допомоги українських фахівців.