Коцерт скандального російського репера у Франківську таки відмінили


Новина про концерт російського репера ГУФа у Франківську викликала шквал критики і обурення серед містян.

Щоб не допустити виступу музиканта, франківці навіть зареєстрували петицію до міської влади, та закликали до бойкоту концерту.

"Мене, як патріота України, яка (нагадаю Вам) знаходиться в стані війни з Росією дуже хвилює те що в моєму рідному місті відбуватиметься концерт російського репера. І це в той момент коли наші солдати гинуть від куль російського окупанта. Проведення таких концертів вважаю як підтримку окупанта, що фактично можна вважати як зраду нац. інтересів. Надіюсь на скасування владою даного заходу, в іншому випадку патріоти будуть змушені втрутитись власноруч", - пише автор петиції.

Проте, вчора ввечері організатори у соцмережі повідомили про скасування концерту через соціально-політичний конфлікт у супільстві. 

"У зв'язку з технічними причинами та великим, несподіваним соціально-політичним конфліктом у суспільстві концерт Guf'а у Івано-Франківську 25 лютого скасовано. Білети можна повернути у місцях купівлі. Вибачте за незручності. Артист та організатори дуже хочуть провести концерт, та обов'язково проведуть у майбутньому коли ситуація зміниться. Дякуємо за розуміння, чекайте нових концертів у м. Івано-Франківськ", - повідомили огранізатори.