Майже чудо: В Івано-Франківську патрульні зцілили "каліку без рук"


Чоловік із перебинтованими руками, що просив гроші на початку стометрівки привернув увагу небайдужих.

Франківець викликав поліцію, оскільки був впевнений, що прохач на колінах - просто шахрай. передає кореспондент Бліц-Інфо. Як виявилось, не дарма. Адже, коли "каліка" на прохання патрульних зняв з рук бинти з бурими плямами, під ними виявились неушкодженні пальці. 

Шахраєм виявився мешканець Чернівців. Каже, в Івано-Франківську всього кілька днів, перед тим був у Вінниці. З собою у "відрядження" бере тільки подушку, живе на вокзалі. Решту купує на місці.

На "робочому місці" стояв від 8-ї години. Зазвичай, до вечора. Скаржиться, що вчора вийшов пізніше, тож заробив лише 200 гривень. Каже, переважно гроші кидають молоді люди, а старші вже скупіші. Сьогодні від ранку встиг добряче заробити - у пакеті виявилось понад 700 гривень. Запевняє, що одна сотня - вчорашня.

Втім, собі не залишить, адже патрульні переконали його, що краще віддати їх на благодійність. Чоловік вирішив пожертвувати по 100 грн у дві скриньки для допомоги дітям а решту — на Дім Сірка. Залишив собі гроші на дорогу і їжу.

Далі його чекає дорога додому. Патрульні провели його до автостанції, де він купив квиток на Чернівці.  Шахрай запевняє патрульних, що треба на Прилуки, до має там роботу. Але вирішує таки їхати в Чернівці - до сина.

Слід зауважити, за таке шахрайство чоловік не понесе ніякої кари, адже люди гроші дають добровільно. У поліції пояснюють, що аби притягнути його до кримінальної відповідальності потрібні заявники, що постраждали від його дій.