Мешканка Набережної просить встановити острівець безпеки на небезпечному переході


На редакційну пошту Бліц-Інфо прийшов лист від мешканки Івано-Франківська, яка просить встановити острівець безпеки неподалік будинку Набережна 2, навпроти автосалону Mitsubishi.

Пані Анастасія зазначає, що дорожній знак там встановлений давно, проте розмітки на дорозі немає.

"Доводиться дуже довго стояти,щоб перейти дорогу. Рух в цій ділянці дуже  насичений. Машини їдуть з усіх сторін. Переходити в даному місці дорогу дуже небезпечно. В той час, коли одні машини зупиняються і пропускають, інші - на всій швидкості летять. Острівець безпеки дасть змогу пішоходам безпечно перейти дорогу", - зазначає жінка.

Вона зазначає, що дамба - це відпочинкова зона, де гуляє багато діток та дорослих, тренуються спортсмени. А в весняно-літній період тут взагалі безліч людей.

Також пані Анастасія, зазначила, що вже писала лист в управління транспорту та зв'язку, проте відповідь зовсім не порадувала.

"За результатами розгляду даного питання комісією з питань безпеки дорожнього руху доручено управлінню транспорту та зв'язку направити листа в УКБ ОДА нанести дорожню розмітку "Пішохідний перехід" на Набережній ім. Стефаника". - прийшло у відповіді з міськвиконкому.