Міськрада затвердила надбавку меру, його заступникам і секретарю ради


В Івано-Франківську відбулось засідання сімнадцятої сесії Івано-Франківської міської ради.

Серед іншого, депутати підтримали питання «Про надбавку до заробітної плати, матеріальні допомоги та преміювання міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови та керуючого справами виконкому міської ради». «За» проголосували 34 депутати, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Планується встановити надбавку за високі досягнення у праці з 2 січня 2018 року секретарю міськради, міському голові, заступникам міського голови керуючому справами міськвиконкому у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням доплати за рангу та вислугу років.

Окрім того, секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови та керуючому справами виконкому міської ради надаватимуть матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної зарплати і преміювати їх за результатами праці, а також до державних та професійних свят в межах затвердженого фонду оплати праці на відповідний період згідно з розпорядженням міського голови.

Також здійснюватиметься щомісячне преміювання міського голови з нагоди державних та професійних свят  у максимальному розмірі встановленому для секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконкому у межах фонду преміювання передбаченого у кошторисі.

Слід зазначити, перед голосуванням міський голова Руслан Марцінків та секретар міськради Оксана Савчук повідомили, що не беруть участь у голосуванні через конфлікт інтересів.