"Мозковий штурм" на тему розробки маркетингової стратегії та бренду міста


25 вересня в приміщенні Туристично-інвестиційного центру відбулось друге засідання робочої групи з розробки маркетингової стратегії Івано-Франківська та його бренду.

Члени робочої групи з розробки маркетингової стратегії м.Івано-Франківська під наставництвом провідних експертів та консультантів Проекту ПРОМІС генерували ідеї та пропонували рішення щодо найкращого позиціювання міста Івано-Франківська та його айдентики. 

Серед основних питань, які обговорювались на засіданні було: як стратегічно просувати місто, щоб стимулювати його розвиток, розвивати туристичний сектор та приваблювати інвестиції в місцеву економіку?

Представники Проекту представили до уваги учасників засідання звіти за результатами соціологічних досліджень. Презентації стосувались особливостей сприйняття міста Івано-Франківська його мешканцями та мешканцями інших міст України, питання присутності міста в інформаційному просторі, економічна та культурна присутність Івано-Франківська на зовнішніх відносно міста ринках.

Розглянуто було вже існуючий досвід в напрямку створення бренду та логотипу міста Івано-Франківська на прикладі громадської ініціативної платформи «Тепле місто», результати якого представив керівник Ю.Филюк.

В результаті засідання вдалося досягти спільної думки щодо основних іміджевих ресурсів міста, проблем іміджу, мети і цілей розробки маркетингової стратегії,  визначити передумови розробки маркетингової стратегії міста.

Бажаючим долучитися до розробки маркетингової стратегії Івано-Франківська та бренду  міста просимо звертатись у відділ міжнародних зав’язків, туризму та промоції  міста  (каб.804, тел. 552065, e-mail: uzzt@mvk.if.ua)