На Долинщині вирішили боротися з нелегальними перевезеннями


Голова Долинської районної державної адміністрації Юрій Мазур провів нараду з питань нелегальних перевезень.

У ході наради розглянуто та обговорено питання організації перевезень на міжміських маршрутах «Долина - Болехів» та нелегальні перевезення пасажирів на внутрішньообласних міжміських автобусних маршрутах «Долина-Львів» та «Долина- Івано-Франківськ», повідомляє Долинська РДА.

«Ми повинні активізувати роботу та посилити заходи у боротьбі з «нелегальними перевізниками». Для цього необхідно налагодити тісну співпрацю органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, перевізників, щоб спільними зусиллями вирішити цю проблему. Адже, незважаючи на контроль з боку правоохоронних та контролюючих органів, «нелегальні» перевезення не дають можливість реалізувати заходи щодо створення сталих умов функціонування ринку надання транспортних послуг», - зазначив у ході наради голова райдержадміністрації Юрій Мазур.

За підсумками розгляду питань наради перевізнику ПП «Дружба» дано доручення забезпечити виконання маршрутів «Долина-Болехів» та «Долина-Бубнище» відповідно до укладених угод на перевезення пасажирів та паспортів приміських міжрайонних автобусних маршрутів. Відділу житлово-комунального господарства районної державної адміністрації доручено створити робочу групу за участю перевізників нерегулярних та регулярних перевезень на маршрутах «Долина – Івано-Франківськ» для врегулювання питань нелегальних перевезень; спільно з юридичним відділом апарату районної державної адміністрації вивчити питання щодо створення комісії по перевірці нелегальних перевізників на маршрутах «Долина - Львів» та «Долина – Івано-Франківськ».