На Івано-Франківщині після застілля чоловік задушив односельчанина


Трагедія трапилася в одному із сіл Богородчанського району. Під час словесного конфлікту, товариш по чарці відрізав кабель від телевізора та здавив шию односельчанину, після чого останній помер на місці.

Інформацію про те, що в приміщенні будинку, який розташований в одному із сіл Богородчанського району, лежить чоловік із ознаками насильницької смерті, повідомила телефоном у міліцію колишня дружина загиблого.

Як розповів заступник начальника Управління – начальник кримінальної міліції УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Володимир Марчук, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Оперативники упродовж доби вдалося встановити особу підозрюваного у вчиненні важкого злочину. Причетним до вбивства виявився 27-річний односельчанин потерпілого. З'ясовано, що 57-річний чоловік розпивав спиртні напої із односельчанином у будинку, а відтак між чоловіками виник конфлікт і під час словесної перепалки молодий чоловік задушив співрозмовника.

Наразі вирішується питання про його затримання відповідно до статті 208 КПК України та поміщення під варту. Розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному інкримінують ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.