На іванофранківців чекають чергові зміни маршрутів громадського транспорту


На іванофранківців чекають чергові зміни маршрутів громадського транспорту. Зокрема, 27-ий та 37-ий автобуси відтепер курсуватимуть в напрямку до приміських сіл. Не пересікаючи графіки один одного. А от 41-ий повернеться до вже звичного для пасажирів маршруту. Це – вулиця Чорновола та Коновальця.

Невдозві закінчується договір на перевезення на 83-му маршруті. Ця лінія пасажироперевезень з’єднує Онкодиспансер та 2-гу автостанцію, що в “Пасічній”. Натомість комунальники рекомендують ввести нову номерацію автобуса. А згодом провести конкурс пасажироперевезень за даним маршртутом. Він, до речі, єдиний курсує в такому напрямку. Рішення щодо змін мережі транспортної системи виконкомівці прийняли одноголосно, інформує Вежа

Зміни маршрутів громадського транспорту зумивили чисельні скарги від пасажирів, кажуть в управлінні транспорту і зв’язку. Торік галузевим Департаментом було повністю змінено транспортну мережу. Цей термін став випробувальним як для перевізників, так і для пасажирів, зазначають в мерїі. І додають, ці правки стануть останніми.

Новий маршрут громадського перевезення з’явився симовлічно напередодні Нового року. Щоправда – тролейбусний. Він з’єднує Європейську площу та обласну лікарню. З нагоди новорічних свят до 2-го січня у цьому тролейбусі буде безкоштовний проїзд.