На Коломийщині злодійка підгледіла пін-код у магазині і поцупила у пенсіонера картку


До Коломийського відділу поліції звернувся 66-річний мешканець одного із сіл району. За словами чоловіка у нього викрали банківську картку, з якої в подальшому було знято 4000 гривень.

В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 27-річна місцева мешканка, знайома потерпілого. Підозрювана раніше уже притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалося, потерпілий, перебуваючи із своєю знайомою в магазині, на касі розраховувався за товар пенсійною карткою. Жінка підгледіла пін-код і поки потерпілий складав товар, зловмисниця непомітно забрала його пенсійну карточку з прилавка і пішла. Після чого невідкладно зняла всі грошові кошти.

У скоєному зловмисниця зізналася та розповіла що виручені кошти витратила на власні потреби. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції цієї статті мінімальне покарання передбачено у вигляді штрафу, а максимальне – позбавлення волі на строк до трьох років. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області