На Прикарпатті пенсіонерка обікрала жінку в маршрутці


Працівники Долинського райвідділу міліції забрали підозрювану в крадіжці смагляву жінку… посеред весілля.

П’ятдесятирічна жителька Болехова зайшла на автобусній зупинці в Долині в маршрутку. Полізла рукою до сумки, щоб розрахуватися за проїзд, але гаманця не було на місці. Жінка зрозуміла, що її обікрали. Вийшла з автобуса й подзвонила з мобільного телефону на спецлінію 102. Прибула слідчо-оперативна група Долинського РВ УМВС опитала потерпілу, людей, які чекали на зупинці, таксистів. Так оперативники дізналися про смагляву жінку старшого віку, котра якийсь час була на зупинці, а потім сіла в сірі «Жигулі», повідомляє АП.

Перевірка транспортних засобів такої марки та кольору привела міліціонерів до міста Дрогобич Львівської області. Коли опергрупа Долинського райвідділу міліції приїхала в Дрогобич, то виявилося, що власник підозрілого автомобіля гуляє в родича на весіллі. Там же була й 56-річна жінка, котра їздила з ним у Долину.

В розмові з правоохоронцями пенсіонерка зізналася, що на автобусній зупинці витягнула в невідомої жінки з сумки гаманець. Гроші, а там було 1700 гривень, витратила на весільний подарунок.

Наразі вирішується питання про обрання стосовно неї міри запобіжного заходу.