На Прикарпатті посадовців навчають заповнювати е-декларації


Упродовж січня – лютого 2017 року ОДА здійснюються заходи щодо вчасної підготовки до заповнення і подання електронних декларацій про доходи працівниками місцевих органів виконавчої влади області.

Днями працівникам апарату облдержадміністрації, які ще не залучалися у 2016 році до подання декларацій в електронній формі, надали роз’яснення з питань електронного декларування.

Нагадаємо, у районних державних адміністраціях обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій у січні розпочато проведення виїзного тематичного семінару «Система електронного декларування: подання та заповнення декларацій». Проводиться семінар за дорученням керівництва облдержадміністрації. У першому кварталі 2017 року заплановано охопити усі райони області.   

Цього тижня такі навчання проведено для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування і депутатів місцевих рад: 1 лютого у Тлумацькому районі, а 2 лютого – у Надвірнянському районі.