На Прикарпатті працівники обласної дитячої клінічної лікарні вимагають люстрації керівника


З відповідним зверненням 20 лікарів та медсестер звернулися до голови обласної ради Василя Скрипничука. Свої претензії до головного лікаря Радислава Котурбаша вони виписали на кількох сторінках звернення.

Дорікають йому систематичним приниженням людської гідності, дружніми стосунками з регіоналами, порушенням штатного розпису, натякають на зловживання з коштами, пише Галицький кореспондент. Закидають йому навіть те, що робочі, які мали робити ремонт у лікарні, робили цей ремонт у його помешканні…

Підписанти звернення дуже розчарувалися, коли дізналися, що їх імена стали відомі самому Котурбашу. Мовляв, все це вмить обернулося проти них «пресом».

З острахом, що їх звільнять, люди звернулися до Правого сектору. Сьогодні, 28 січня, громадські активісти навідалися до лікарні. Вони вислухали працівників і пообіцяли, що повернуться, якщо Радислав Котурбаш не дослухається до порад піти з посади.

Народну люстрацію лідер Правого сектору на Прикарпаття Василь Абрамів не відкидає. «Ну, засидівся вже чоловік на посаді», - вважає він. Більше на відео.