На Прикарпатті проведуть Всеукраїнський місячник Червоного Хреста


З 1 квітня до 4 травня на Франківщині проведуть Всеукраїнський місячник Червоного Хреста. Цьогоріч він пройде під гаслом "Здорова нація – 2015. Приєднуємося до руху Червоного Хреста".

Як зауважив директор обласної організації Червоного Хреста Валерій Старченко, Всеукраїнський місячник проводиться з метою постійної уваги до проблем одиноких та самостійно проживаючих людей похилого віку, осіб хворих на туберкульоз та ВІЛ/СНІД, безпритульних дітей-сиріт, багатодітних та неповних малозабезпечених сімей біженців.

Тож Старченко закликав прикарпатців не бути байдужими та прийняти участь у місячнику, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

"Протягом місяця жителі Прикарпаття зможуть долучитися до збору продуктів харчування, одягу та грошей для подальшої допомоги тим, хто її потребує", - зауважив Валерій Старченко

Всеукраїнський місячник "Здорова нація-2015. Приєднуйся до руху Червоного Хреста" пройде у всіх містах і районах Івано-Франківщини. Тому кожен житель області зможе приєднатися до благородної справи.