На Прикарпатті завершується реєстрація учасників ЗНО-2017


Встигнути в останню хвилину. Завершується реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2017. До кінця місяця вже зареєстровані випускники шкіл ще можуть обрати предмети для тестування. А ті, кому було відмовлено в реєстрації, подати новий комплект документів. Загалом система працює без збоїв, наголошують в Центрі оцінювання якості освіти.

Здавати ЗНО в цьому році будуть близько 8-ми тисяч прикарпатських випускників. Традиційно найпопулярніші предмети після обов’язкових української мови та літератури – це історія України, математика, біологія та англійська мова. Найменшу популярність в ЗНО мають російська та іспанська мови, передає ТРК ВЕЖА.

Центр оцінювання якості освіти в цьому році влаштував для учнів День відкритих дверей. Крім екскурсії кабінетами закладу, вони отримали інформацію про найбільш престижні прикарпатські вузи. Із перших вуст. У Центрі кажуть, це вперше навчальні заклади рекламують себе у такий спосіб.

Вже першого квітня відбудеться перше пробне ЗНО. Зареєструвалися та оплатили дану послугу більше половини майбутніх абітурієнтів. На Прикарпатті визначено 46 пунктів, де учні пробуватимуть свої сили у здачі одного із найважливіших в освітньому житті тестувань.