На Рожнятівщині водій збив нетверезого велосипедиста і втік


Вчора, 18 квітня о 00:35 надійшло повідомлення зі служби "102" про те, що в смт. Перегінське Рожнятівського району, водій автомобіля «Skoda-Octavia A5» збив велосипедиста та з місця ДТП скрився, поїхав в напрямку Івано-Франківська.

Виїздом на місце події правоохоронців встановлено, що близько 22:30 год. 17 квітня водій автомобіля «Skoda-Octavia A5» 21-річний місцевий житель, рухаючись в напрямку центральної частини селища, здійснив наїзд на 45-річного велосипедиста-односельця, який рухався проїжджою частиною дороги в попутному напрямку, та з місця події скрився, інформує прес-служба Нацполіції в області.

В результаті травмування велосипедист доставлений в Перегінську лікарню з діагнозом: закритий перелом кісток лівої кисті, закритий перелом лівого гомілково-ступеневого суглобу, алкогольне сп’яніння. Після надання медичної допомоги відпущений по місцю проживання.

З місця події вилучено уламки скла та пластмаси. Проведеними заходами встановлено, місце знаходження водія. Його опитали, він тверезий, відпущений по місцю проживання.

Проводиться перевірка.