Неймовірне везіння: В футбольному матчі на Франківщині забили курйозний гол


Минулого тижня відбувся матч Чемпіонату Івано-Франківщини з футболу, в якому зустрілись городенківський “Колос” та ФК “Калуш”.

Як показала гра, комбінаційного футболу командам продемонструвати не вдалось, враховуючи жахливий стан футбольного поля місцевого стадіону, проте курйоз все таки трапився, повідомляється на сайті ФК Калуш.

На 31-й хвилині матчу подача Остапа Павліва з правого флангу в напрямку карного майданчика знову знайшла Андрія Драгана, який потилицею переадресував його в район 11-метрової позначки. Саме в цю зону вривався Василь Лаврінок, та до м'яча не дістався, бо його грубо завалив захисник господарів Гультай.

Одинадцятиметровий, який взявся пробивати калушанин Юрій Коско, вийшов курйозним. В момент виконання Юрій несподівано послизнувся і удар виявився несильним. Голкіпер Денис Фелоров стрибнув в один кут воріт, а м'яч – в інший, воротар підвівся і спробував повернутись до потрібного кута, але трохи не встиг. Так ФК «Калуш» вийшов вперед. До слова кажучи, цей реалізований пенальті став першим вдалим для калушан з 21 квітня після чотирьох поспіль невдалих спроб.

Момент “пробиття” пенальті: з 0:49 до 1:17.