П’ятирічній Тетянці з Прикарпаття терміново необхідні гроші на лікування, щоб ходити


Тетянка – наймолодша з трьох маминих дочок. Годувальника у сім’ї нема, мама – вдова. З батьком Тетянки вже давно розлучена, той не допомагає і не цікавиться дитиною-інвалідом. А проблеми зі здоров’ям у дівчинки серйозні.

З восьмимісячного віку лікується в Київському Інституті травматології і ортопедії. Вона не ходить, весь час лежить в ліжечку, адже загіпсована від п’ят до грудної клітки.

Дівчинка народилася із травмою ноги. З 60-ти місяців життя 42 провела в різноманітних апаратах, гіпсах, витяжках, мала пластини та спиці. Пережила вже чотири операції. Зараз Тетянці потрібно робити ще одну операцію із використанням спеціального апарата, що виправляє звих колінного суглоба, повідомляють ”Вікна” з посиланнм на БФ ”Ти — ангел”. Потім – операція, щоб зняти апарат і пластину. Далі – гіпсування і тривала реабілітація.

Шанс мати здорову ногу у дівчинки є – уже вилікували кульшові суглоби. Однак, лікування довге і вимагає великих грошей, чого у мами немає. Вона лікує донечку усе життя, уже давно немає ні сил, ані коштів. Залишилася лише надія на небайдужих людей.

Домашня адреса: с. Витвиця, Долинський р-н, Івано-Франківська обл., ​вул. Миру, 1

Реквізити для надання допомоги:

Отримувач: БО “БФ ТИ-АНГЕЛ”
р/р: 26000060398106
КОД (ЄДРПОУ): 36321738
Код банку (МФО): 336677
Банк отримувача: ПриватБанк
Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Витвицької Тетяни

Рахунок в євро:

BENEFICIARY: CF “You ANGEL” 
ACCOUNT: 26002052512277
BANK OF BENEFICIARY: PrivatBank, DNEPROPETROVSK, UKRAINE. 
SWIFT CODE: PBANUA2X. INTERMEDIARY BANK: JP MORGAN AG, FRANKFURT, GERMANY, SWIFT CODE: CHASDEFX. 
CORRESPONDENT ACCOUNT: 6231605145