Поліція Франківщини розшукує працівників


Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби.

А саме: спеціаліста архівного сектору відділу режиму та технічного захисту інформації; провідного спеціаліста ситуаційного відділу управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування.

Основні вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого бакалавра, бакалавра. Без вимог до стажу. Знання законодавчих та нормативно-правових актів, що стосуються правоохоронної діяльності та державної служби,вміння використовувати комп’ютерне обладнання, офісну техніку та мережеве обладнання на високому рівні. Вільне володіння державною мовою.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання: копія паспорта громадянина України, копії документів про освіту (нотаріально завірені), копія ідентифікаційного номеру фізичної особи, копія військового квитка або приписного посвідчення (якщо є), довідка з місяця проживання та склад сім’ї, характеристика з місця проживання, характеристика з останнього місця роботи, навчання, служби, посвідчення про володіння державною мовою та резюме у довільній формі подати до 21 липня 2017 року, за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Академіка Сахарова, 15, у робочі дні з 09:00 до 17:00.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу, функціональних обов’язків по посаді, розміру та умов оплати праці, можна отримати за тел. (0342) 79-01-86 (внутрішній 11-86).