Прикарпатці знову можуть подати документи на закордонний паспорт


З 25 травня управління ДМС в області відновлює роботу у звичайному режимі за всіма напрямами надання адміністративних послуг.

А вже з вівторка, 26 травня до звичного режиму роботи перейдуть усі територіальні підрозділи міграційної служби. Про це Бліц-Інфо повідомили у Міграційна служба Івано-Франківської області.

Тож, вже з 25 травня знято обмеження щодо порядку надання адміністративних послуг – громадяни України, іноземці та особи без громадянства зможуть отримати будь-яку послугу, що надається ДМС.

Також відновлюється робота сервісу «Електронна черга».

Водночас, Міграційна служба просить під час відвідування підрозділів дотримуватись рекомендацій Міністерство охорони здоров'я України щодо зменшення впливу та передачі вірусної інфекції:

- користуватися захисною маскою, рукавичками та дезінфікуючими засобами;

- не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (з розрахунку не більше однієї людини на 10 кв. метрів)

-  уникати контакту з усіма, хто має ознаки ГРВІ. Якщо ж ви маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо), нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, в яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом, обов'язково залишіться вдома та подбайте про своє здоров'я!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!