Ремонт вулиці Хмельницького подорожчав на 1,8 мільйона


Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради замовив додаткові будівельні роботи під час ремонту вулиці Хмельницького.

Про це повідомляє Галичина.

«В процесі виконання робіт виникли непередбачувані обставини, на вказаній ділянці вулиці сторонніми будівельними організаціями було прокладено ряд інженерних мереж, внаслідок чого дорожнє полотно значно пошкоджено. Це призвело до завищення обсягів робіт та зміни різновидності влаштування дорожнього одягу, ремонту окремих бетонних каналізаційних колодязів, заміна бетонних перекриттів, заміна та укладання поліетиленових труб діаметром 160 мм, заміна люків каналізаційних, улаштування колодязів дощоприймальних, тощо.

Проектним інститутом внесені зміни у проектно-кошторисну документацію. В результаті коректури проектно-кошторисної документації виникли додаткові роботи, які не були включені у початковий проект, сума яких перевищує 1,5 мільйона гривень. Тому необхідно застосувати переговорну процедуру закупівлі додаткових робіт з капітального ремонту вул. Б. Хмельницького друга черга, на ділянці від вул. Радищева до вул. Надрічна», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що 1,8 млн. гривень отримає ТОВ «Івано-Франківськавтодор».

Планується, що будівельні роботи завершаться до 1 травня 2018 року.

За даними ЄДРПОУ, кінцевим бенефіціаром ТОВ «Івано-Франківськавтодор» є житель Івано-Франківська Андрій Шуневич.