Рятувальники цілу ніч ліквідовували наслідки негоди на Прикарпатті


Через негоду на Прикарпатті рятувальники кілька разів надавали допомогу населенню.

3 лютого о 06.51 Долинський район с. Гериня. Відділення ДПРП м. Болехів виїжджало для надання допомоги по розрізанню дерева, що впало на автомобільну дорогу «Стрий - Чернівці» і перекрило рух автомобілів. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили порізали дерево та розчистили дорогу.

О 19.54 Болехівська міськрада с. Тисів. Відділення ДПРП м. Болехів виїжджало для надання допомоги по розрізанню дерева, що впало на автомобільну дорогу і перекрило рух автомобілів. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили порізали дерево та розчистили дорогу.

О 23.28 м. Калуш вул. Промислова. Внаслідок налипання мокрого снігу обломилось гілля дерев та частково перекрило проїжджу частину дороги. Відділення ДПРЧ-6 м. Калуш за допомогою бензопили розчистило проїжджу частину дороги. 

Окрім того цього ж дня о 18.52 м. Івано-Франківськ вул. Симоненка, 14. Відділення МАРС виїжджало для надання допомоги по зняттю кота з дерева. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою драбини палиці зняли тварину з дерева.

Також через непогоду, станом на 7.00 год. 4лютого по області без електропостачання  були Долинський, Калуський, Рогатинський райони.