Щомісяця іванофранківці навідуються на прийом до міського голови


Поспілкуватися з мером Івано-Франківська. Віч-на-віч висловити йому свої скарги, прохання чи пропозиції. Щомісяця іванофранківці навідуються на прийом до Руслана Марцінківа, аби вирішити свої соціально-побутові проблеми.

Марія Ношин мешкає у Вовчинцях. Її родина не поділила прибудинкову ділянку з сусідом. Конфлікт триває понад десять років, пише ВЕЖА.

Мобілізований Василь Гурак просить сприяння міської владі у наданні йому квартири. Раніше мешкав у гуртожитку за адресою Коновальця, 100. Будинок знесли, тож він колишнього помешкання у чоловіка залишилася лише прописка у паспорті.

Прийом міського голови відбувається у присутності керівників профільних управлінь МВК та представників організацій-надавачів послуг. Відтак кожен відвідувач може безпосередньо звернутися за допомогою. Прохання у містян дуже різні. Доходить інколи до сімейних розбірок. Василь Цегельський, до прикладу, просить міську владу втрутитися у процес розірвання шлюбу.

Іванофранківці не лише скаржаться, а й нерідко висловлюють вдячність міським посадовцям. Раніше вони дослухалися до прохань мешканців будинку на Військових Ветеранів. Наразі жильці очікують на реконструкцію тамтешнього житлового фонду.

Між тим, в мерії мають намір зруйнувати будь-які бар’єри у взаємодії між чиновниками та мешканцями міста. Розпочнуть цю практику з демонтажу дверей галузевих управлінь.

Особистий прийом Руслана Марцінківа проводиться за попереднім записом. У перший понеділок місяця. А зустріч з юридичними особами – щоп’ятниці.