Смак літа: на Центральному ринку з'явились нектарини


На Центральному ринку Івано-Франківська в розпалі фруктово-ягідний сезон. Нещодавно на прилавках з'явились солодкі нектарини.

Його соковитий плід має багатий склад, тому він стає популярним продуктом в різноманітних дієтах, йдеться на сайті Центрального ринку. 

Часто його використовують у лікувальних і профілактичних цілях. Клітковина нектарина очищає шлунок з кишечником і стимулює їх роботу.

У 500 г м’якоті нектарина міститься лише 267 ккал, однак при цьому в ньому дуже багато вітамінів. Тому, в корисності нектарин може змагатися навіть із гранатом.

У складі нектарина є вітаміни А, Е, D, С, магній, натрій, сахароза, глюкоза. Нектарин допомагає шлунку перетравлювати жирну та важку їжу, а високий вміст калію сприяє роботі нервової системи й нормалізації обмінних процесів в організмі.

«Найсмачніший, найсоковитіший і найкорисніший нектарин яскраво-жовтого кольору з червоними боками, – розповідає продавчиня Віталія. – Всі вони дуже солодкі. Поки лише з Іспанії. Але на початку літа можна буде поласувати і вітчизняними».

Отож, широкий асортимент смачних фруктів та корисних овочів знайдете на прилавках Центрального ринку. Привітні продавці та доступні ціни на продукти Вас приємно здивують.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!