Студенти Аграрного коледжу ознайомились з роботою Івано-Франківської ДПІ


Нещодавно фахівці ДПІ у м.Івано-Франківську провели «День відкритих дверей» для студентів Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету, які навчаються за спеціальністю «Фінанси і кредит».

Захід для гостей інспекції провела завідувачка сектору організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг, організації розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації Наталія Гуменюк. Вона розповіла майбутнім платникам податків про функціональне призначення кожного залу, та який спектр послуг тут можна отримати. Зокрема, екскурсанти дізнались, в якому залі суб’єктам господарювання податківці надають адміністративні та інформаційні послуги, в яких залах можна подати звітність та поспілкуватися з фахівцями інспекції.

Під час екскурсії студентам було цікаво дізнатись про те, що в інспекції усі бажаючі можуть безкоштовно отримати електронний ключ цифрового підпису, за допомогою якого платники податків та громадяни можуть подавати звітність через Інтернет. Їх також заківили стенди та монітори, розташовані в залах Центру, які допомагають відвідувачам отримати необхідну інформацію.

Івано-франківські податківці впевнені, що подібні заходи суттєво розширюють світогляд майбутніх фахівців у сфері оподаткування, надають їм можливість отримати грунтовні фахові знання та практичні навички застосування податкового законодавства. Ці знання набудуть конкурентної переваги при працевлаштуванні. Інформує прес-служба ДПІ у м. Івано-Франківську.