Свідок у справі стоматолога-різника каже, що підсудний під дією алкоголю любив "з'ясовувати стосунки"


Сьогодні, 18 грудня, відбулося чергове судове засідання у кримінальній справі так званого франківського «стоматолога-різника» та його співмешканки. Як відомо, його звинувачують у вбивстві двох осіб. Співмешканку Вуйціва Бойко звинувачують у приховуванні злочинів та вирощуванні наркотичних рослин.

На засідання з’явилися всі, окрім свідка Володимира Вуйціва, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Спочатку колегія судів заслухала свідчення товариша Вуйціва Михайла В. Чоловік розповів, що він з Ігорем перебував в останній день життя Антона Кучерака. Це було на початку жовтня. В той день він разом з ще одним свідком та Вуйцівим розпивали алкогольні напої в центрі міста. Опісля подзвонив Антон і вони пішли до Геннадія, де продовжили розпивати спиртні напої, після чого господар попросив залишити його квартиру. Михайло пригадав, що вийшов з Сергієм останніми, однак товаришів на вулиці вже не було.

Відтак він зустрівся з Вуйцівим вже на його день народження. За його словами, тоді вони разом роздумували куди зник Антон Кучерак.

На запитання прокурора, чи помічав свідок ревність Вуйціва, той зазначив, що ні, однак чув плітки про це. Натомість адвокат запитала, чи помічав свідок агресію зі сторони Вуйціва. Свідок зазначив, що агресії не помічав, однак коли Вуйців випивав, то був конфліктим. І під дією алкоголю любив "з'ясовувати стосунки" з дівчатами.

Загалом свідок не міг чітко пригадати події дня. А про смерть Антона він дізнався від художника (який пізніше робив виставку про Антона). Той йому повідомив, що його товариша затримали за вбивство. Натомість з іншою жертвою"стоматолога-різника" - Ігорем Струтинським він зустрічався тільки один раз, і навіть не були знайомими.

На цьому допит свідка був завершений, тож колегія суддів оголосила перерву до 29 січня 13:00.

Оскільки попередній термін запобідного заходу закінчується, прокурор клопотав продовжити його. Натомість адвокат Вуйціва клопотав про зміну запобіжного заходу на «домашній арешт».

Відтак судді пішли в нарадчу кімнату, де вирішили продовжити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для Вуйціва та домашній арешт - для Бойко. 

До теми: Мати дівчини стоматолога-різника каже, що той її бив

Суд у справі стоматолога-різника: Мати вбитого Струтинського впізнала сина за тату на нозі

Прокурор зачитав обвинувальний акт стоматологу-різнику: Приревнував – вбив – розчленував

Жахливі подробиці обвинувального висновку, висунутого франківському стоматологу-різнику

У справі франківського "стоматолога-різника" з'явилися 13 свідків

Мати жертви франківського стоматолога-різника впевнена, що він вбивав не один

Свідок у справі стоматолога-різника розповів нові жахливі подробиці подвійного вбивства