Тендер на 406 млн грн знову розіграють між собою «ПБС» та «Дорлідер»


Найбільшу будівельну дорожню компанію в Україні ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» дискваліфіковано членами тендерного комітету САД в Івано-Франківській області з закупівлі щодо поточного середнього ремонту автомобільної дороги Івано-Франківськ-Тернопіль.

Таким чином, найбільш грошовитий на даний момент тендер, який відбуватиметься в серпні на Прикарпатті в черговий раз отримав двох учасників – ТОВ «ПБС» та ТОВ «Будівельна компанія «Дорлідер», пишуть Версії.

За офіційною інформацією з протоколу тендерних пропозицій, пропозиція ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» відхилена оскільки: «не містить документального підтвердження виконання робіт (надання послуг) по аналогічних договорах в частині регенерації дорожнього одягу методом «холодного ресайклінгу»…».

Іншими словами, ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» не допущена до тендеру через відсутність технології, яку використовує фірма ПБС, а саме «холодного ресайклінгу».

В результаті тендер на 406,603 млн грн в чергове розіграють між собою компанії ТОВ «ПБС» та ТОВ «Будівельна компанія «Дорлідер».

Нагадаємо, на більшість підрядів щодо поточного середнього ремонту в Івано-Франківській області фірма ТОВ «ПБС» залучає фірму ТОВ «Будівельна компанія «Дорлідер».