Три дні у Франківську відбуватимуться унікальні богослужіння перед Іконою Матері Божої Ласкавої


23 березня папа Франциск надав Чудотворній Іконі Матері Божої Ласкавої, яка знаходиться у Івано-Франківську, у храмі св. Івана Хрестителя, по вул. Микитинецькій, Повний Відпуст.

Про це повідомив настоятель храму о. Володимир Вінтонів. В Ватиканському декреті особливим пунктом були прописані дати 20, 21 та 22 жовтня. Це дні забутого Свята Ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської, яке установлене папом Пієм V, почалось відзначатись в далекому 1777 році. 

Повний Відпуст можна отримати або для себе, або подарувати душі, яка вже перетнула поріг Вічності, однак не можна жертвувати за живих, які самі здатні отримати Відпуст.
В кожний з трьох відпустових днів можемо отримати ласку повного прощення гріхів і їхніх наслідків для себе, або для когось з померлих. Тому четвер 20 жовтня є днем Покаяння, п’ятниця 21 жовтня Днем Вселенського Поминання Померлих, а субота дає нам можливість і для себе випросити дар повного прошення.

Для того, щоб отримати Повний Відпуст треба:
1. Прийти у зазначений для Відпусту час до відпустової святині, (храм св. Івана Хрестителя, вул. Микитинецька, м. Івано- Франківськ);
2. Приступити до Тайни Сповіді;
3. Приступити до Причастя;
4. Помолитись за Святішого Отця молитви Отче наш, Богородице Діво і Вірую.

Віруючих просять не плутати вул. Микитинецьку із селом Микитинцями.