У "Бастіоні" горіла кухня ресторану


За минулу добу на території Прикарпаття виникло 6 пожеж, 2 особи врятовано. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

13 березня о 08:53 у селі Пістинь Косівського району сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено житлову кімнату та коридор. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника. 

13 березня о 17:31 в Івано-Франківську по вулиці Целевича виникла пожежа в підвалі п'ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено побутове сміття. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальники 10 хвилин працювали у апаратах захисту органів дихання та зору. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

13 березня о 18:58 в Івано-Франківську у провулку Фортечний виникла пожежа в приміщені  кухні ресторану "CORASSINI grill & wine" розташований в фортечній галереї «Бастіон». Вогнем пошкоджено вентиляційну шахту кухонної промислової витяжки. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил використання вентиляційних систем. 

13 березня о 20:07 в одному із обійсть в селі Пістинь Косівського району загорілася дровітня. Вогнем знищено господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

Загалом з початку року на Прикарпатті виникли 876 пожеж.