У Болівії троє хлопців змусили "чорну вдову" вкусити їх, аби стати «спайдерменами»


Три брати (діти 8, 10 і 12 років) пішли пасти кіз у в провінції Чаянта, що в центральній Болівії та знайшли отруйного павука, відомого ще як «чорна вдова».

Хлопці помітили його схожість з павуком, який, вкусивши Пітера Паркера, перетворив актора у фільмі в супергероя. Тому діти вирішили, що якщо «чорна вдова» вкусить і їх, то кожен з них теж перетвориться в «людину-павука». Але дива не сталося і через деякий час їхня мати помітила, що дітям дуже погано, й привезла їх до місцевої лікарні. Ситуація була надзвичайно небезпечною, так, як отрута «чорної вдови», наприклад, у 15 разів сильніша за отруту гримучої змії. Про це повідомляє Територія.

Братам не кращало, тож їх перевезли в дитячу лікарню в місті Ла-Пас із болем у м’язах, посиленим потовиділенням, гарячкою й лихоманкою. Діти пішли на поправку тільки після того, як отримали протиотруту і через тиждень їх вже виписали з лікарні.

Керівник епідеміологічної служби Міністерства охорони здоров'я Болівії Вірджиліо П'єтро, розповідаючи цю історію на брифінгу, закликав батьків уважно стежити за своїми дітьми, оскільки для них фільми часто здаються реальністю.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!