У Буковелі побили відпочивальника. Друзі звинувачують охорону


Нещодавно у Буковелі побили відпочивальника з Харкова. Рідні туриста кажуть - це зробили працівники лижнього патруля.

Про це у мережі повідомила подруга потерпілого Alena Lavrinenko.

""Ввічливий" лижний патруль на Буковелі вирубав мого друга, адже вони вирішили, що він нібито наривається. Як все було - стояли хлопці в черзі на підйомник і якийсь лижник почав штовхати всіх, щоб сісти без черги, Льоша йому сказав, що так не можна і не пропустив, той почав вистрибувати з трусів і говорити, що він ще з ним нагорі поговорить. Після того, як вони піднялися - агресивно-настроєний тип продовжував наїжджати і покликав своїх друзів з лижного патруля. Вчотирьох вони почали заштовхувати Льошу до будки підйомника так, що керуючому довелося його зупинити, після цього один з лижного патруля дав з усієї дурі Льоші в щелепу так, що він упав і знепритомнів (страшно уявити, що б було - якби він був без шолома). Коли їх хотіли сфотографувати на телефон, вони почали штовхати дружину і відбирати у неї телефон, свою поведінку вони пояснювали тим, що це Льоша штовхнув їх друга, а вони їх розтягували та так, що випадково його вирубав!!! Тепер у нього струс і розбита губа, а ці красені зникли. Викликали поліцію і пишемо заяву", - йдеться в повідомленні.

Натомість у "Буковелі" кажуть, що насправді конфлікт харків'янина відбувався не з представниками курорту а з іншим відвідувачем. А лижний патруль з’явився на місці події вже після того, як в результаті конфлікту один відвідувач вдарив іншого.

"Представники курорту одразу надали потерпілому необхідну медичну допомогу. Інформація про те, що відвідувача вдарив представник курорту не відповідає дійсності. Потерпілий звернувся з заявою про даний інцидент в поліцію. Представники поліції опитавши свідків події та ознайомившись з наявними доказами також не знайшли підтвердження словам заявника, про начебто його побиття представниками курорту. На разі інцидент перебуває на контролі поліції", - коментують у "Буковель Bukovel".