У Галицькому районі небайдужі зібрали 50 тисяч на тепловізор для воїнів


Ще у грудні галицькі волонтери, учасники ГО «Галич «Майдан» звернулися до жителів Галицького району, чиї рідні та близькі воюють на сході України, з проханням допомогти коштами для придбання тепловізора для бійців 8-го батальйону 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади.

Саме у цьому військовому підрозділі служив наш захисник - уродженець с.Тустань 20-річний Андрій Добровольський, який загинув, відстоюючи незалежність України. Тут несуть службу близько 30 наших земляків-галичан. Цей прилад врятує не одне життя, і наші сини, батьки, брати, чоловіки зможуть повернутися до рідного дому живими, пише прес-служба Галицької РДА.

До збору коштів активно долучилися громади багатьох населених пунктів Галицького району, в тому числі йодносельчани Андрія Добровольського, а також небайдужі галичани. За короткий термін була зібрана необхідна сума - 50 тисяч гривень, за які придбано прилад нічного бачення - тепловізор.

За словами голови ГО «Галич «Майдан» Михайла Вітовського, найближчим часом прилад будо доставлено в зону АТО за призначенням. Від імені галицьких волонтерів активіст висловив подяку всім, хто долучився до доброї справи та підтримав наших воїнів.