У Ланчині відбулися передвиборні дебати між потенційними кандидатами на посаду голови ОТГ


22 жовтня 2017 року, напередодні чергових виборів до Ланчинської об'єднаної територіяльної громади, відбулися передвиборні дебати між потенційними кандидатами на посаду голови ОТГ.

У рамках зустрічі депутат Івано-Франківської обласної ради голова районної організації ВО "Свобода" Михайло Королик прозвітував про свою депутатську діяльність на виборчому окрузі та представив кандидатів в депутати до ОТГ від ВО "Свобода", йдеться на сайті "Свободи".

Послухати та подивитися кандидатів зійшлися мешканці майбутньої об'єднаної територіяльної громади, які активно включилися в процес дебатів. Крім представлення себе і своєї програми, кандидати повинні були відповісти на запитання про бюджет розвитку громади, його формування, як бачать реформи та збираються вирішувати проблеми в усіх сферах (освітній, соціальній, медичній, господарській), відповісти на питання мешканців громади та сказати заключне слово.

Заслухавши всіх потенційних голів Ланчинської ОТГ, а їх є шість, Михайло Іваночко прозвітував про свою депутатську діяльність на виборчому окрузі та представив кандидатів в депутати до ОТГ від політичної партії ВО "Свобода".

Свободівець відповів на актуальні питання та підбив підсумки виборчого процесу загалом. Найбільш депутата обласної ради обурив виступ кандидата на голову ОТГ від провладної партії Володимира Поповича. 

"Складається враження, що я дивився етер московського каналу НТВ з Кісельовим або Раша Тудей, бо така майстерна брехня кандидата на голову Ланчинської ОТГ від партії "БПП", що починаю сам в неї вірити. Перед виборами президентські посіпаки заворушилися, наче щурі, боячись щоб їх корабель не потонув. Чергова локшина падає на вуха громаді про те, що всі роботи, які виконуються в Ланчині робляться виключно під егідою депутатів провладної партії. Цинізмом вищого рівня є дезінформування виборців, нав'язуючи їм буцімто якщо не буде головою ОТГ кандидат від партії "БПП" то громада не отримає коштів на розвиток. Та невідомо скільки ще при владі в Києві втримається БППшний "пахан", який очевидно закінчить ще гірше ніж його "папєрєднік". Я думаю, що ні адмінресурс, ні концерти, ані "солодка" брехня чи залякування опонентів не допоможуть вам. Мені прикро, що ці вибори стали знаряддям маніпуляції у нинішніх представників президентської влади, які в день, коли район прощається із загиблим у московсько-українській війні Героєм Надвірнянщини проводить агітаційні концерти та показові відкриття спортивних майданчиків. Цікаво, чи знає сам агітатор Павло Дворський, що коли його Дворського, Івасюка, Яремчука комуна переслідувала за Українську пісню в кінці 80-х та на початку 90-х то "його друг" за кого він вчора агітував був одним із тих хто переслідував Українську церкву, мову, пісню, культуру та горланив Слава Радянській Україні! Чи забули про це самі ланчинці??!", - зазначив під час виступу Іваночко.