У водоканалі працівники з районів добираються на роботу кілька годин велосипедом


Івано-Франківськводоекотехпром є одним з найважливіших комунальних підприємств для забезпечення роботи критичної інфраструктури міста.

У той час як уся країна змушена перейти на роботу та спілкування он-лайн, працівники водоканалу- так само, як і лікарі та соціальні працівники – не можуть покинути своїх обов’язків. Про це пвідомили у пресслужбі підприємства.

Електрослюсарі, сантехніки, оператори насосних станцій, ремонтники, водії спецтехніки, лаборанти та багато інших фахівців щоденно підтримують пульс тих сервісів, які ми вважаємо цивілізацією:питна вода та каналізація.

"Однак сьогодні КП"Івано-Франківськводоекотехпром", як ніколи потребує розуміння та підтримки від Вас франківці. Адже до типових щоденних проблем із витоками води і закупорюваннями каналізаційних колекторів додалися новітні карантинні виклики. Зокрема транспортні обмеження торкнулися третини нашого виробничого персоналу із багатьох міст і містечок Івано-Франківської області, як Надвірна, Яремче, Скобичівка, Боднарів, Ямниця, Галич, Бовшів, Задністрянськ, Тисмениця та інші. Працівники виїздять на велосипедах в 17.00 на роботу, в 01.00 людина прибуває на роботу і о 8:00 людини зранку приступає до виконання своїх обов"язків. Зараз ми організовуємо альтернативні способи транспортування людей на роботу і з роботи, але на все це потрібні кошти, кошти яких у нас уже немає. Також ми здійснюємо заходи із захисту від заражень персоналу, адже чітко усвідомлюємо, що найдорожчий наш ресурс – це люди, які тут працюють", - розповідають у пресслужбі.

Водночас на підприємстві напрацьовують План забезпечення безперебійної діяльності підприємства, передбачаючи можливі довготривалі наслідки епідемії: припинення виробництва або постачання реагентів, обладнання, матеріалів. Втім, на все це потрібні кошти.

"З огляду на складну ситуацію, у якій ми разом опинилися, увесь колектив підприємства буде вдячний франківцям за розуміння, повагу і підтримку у цей непростий час. А ваші вчасно оплачені рахунки – це виплачена заробітна плата робітників, матеріали для ремонтів, комплектуючі для техніки, це, врешті, запорука того, що всі ми матимемо воду у наших домівках і ми не зупинимо виробництво",- закликають у Водоекотехпромі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!