В Івано-Франківському суді вирішили не сприяти самопіару Монтян


Франківський міський суд не вчинятиме жодних дій щодо поведінки скандальної Монтян. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк.

За його словами, обговорення поведінки скандальної захисниці Коцаби Тетяни Монтян у судовому процесі в ЗМІ викликали інтерес та дали підстави для коментарів юристів з приводу ведення судового засідання.

"Вважаємо, що всі мають право на власну думку, і як правило в юристів ці думки різні, але слід запевнити, не є чимось надзвичайним, як декому здається, чи хотілося б бачити. В даному випадку, це  - стратегія скандально-емоційних висловлювань, які направлені виключно на привернення уваги до своєї персони з метою піару", - зазначив Тарас Антоняк.

Він додав, що суд не звертатиме жодної уваги на слова та поведінку Монтян.

"В даному випадку блеф Монтян полягає в тому, що в попередніх висловлюваннях вона переконливо стверджувала, що суд не може вибрати іншого запобіжного заходу як тримання під вартою, по даній категорії злочинів. Однак цього разу, вона попросила суд обрати запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою", - розповів голова суду.

Насамкінець, Антоняк повідомив, що в даній справі вже відбулося 13 судових засідань, де було допитано 38 свідків.