В Коломиї засудили підлітка, який побив екс-заступника міського голови


Вчора, Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про вчинення тяжкого тілесного ушкодження небезпечного для життя в момент заподіяння і призначив покарання винуватій особі Д. за ч. 1 ст. 121 ч.1, ст. 69 КК України, у вигляді позбавлення волі строком один рік, та стягнув в дохід держави – 4625,66 гривень витрат за проведення судових експертиз.

Нагадаємо,  24 липня 2017 року приблизно о 04 год. 30 хв., у місті Коломия по вул. Привокзальна, неповнолітній житель міста Коломия 2001 року народження, у ході словесного конфлікту, на грунті раптово виниклих особистих неприязних відносин умисно наніс декілька ударів у область голови Яворському Тарасу у результаті чого спричинив тілесні ушкодження.

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 1 ст. 121 КК України, як спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

У процесі судового розгляду потерпілий подав письмову заяву у якій просив суд залишити без розгляду його цивільний позов  та обрати покарання винуватій особі нижче нижчої межі ніж визначено санкцією статті.

Слід зазначити, що під час досудового слідства до обвинуваченого було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, який продовжується і надалі.

На вирок суду може бути подана апеляція протягом тридцяти днів.