В масштабній ДТП на Прикарпатті постраждали троє водіїв


За минулу добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні події. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Зокрема, 2 листопада близько 13.20 год. 30-річний франківець керуючи автомобілем "Renault Kangoo", рухаючись автодорогою сполученням Стрий-Чернівці-Мамалига, що проходить через с. Тулуків, Снятинського району, не вибравши безпечної дистанції, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із автомобілем "Volkswagen Caddy", під керуванням 60-річного жителя смт. Заболотів, Снятинського району. Внаслідок створення аварійної ситуації  28-річний мешканець Чернівців керуючи автомобілем "Skoda Octavia", який рухався в напрямку м. Коломия - м. Чернівці, допустив зіткнення з автомобілем "Renault Kangoo". 

Після зіткнення автомобіль "Volksvagen Caddy", виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажним фургоном "Fiat Ducato", під керуванням 34-річного жителя с. Тростянка Коломийського району.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 3 водії отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані в травматологічне відділення Снятинської ЦРЛ.

Рятувальниками ДПРЧ-15 проведено роботу по відключенню клем від акумуляторних батарей пошкоджених автомобілів та змито з проїжджої частини дороги розлиті ПММ для запобігання виникнення пожежі.